Шановний клієнте SHEIN, ви можете видалити свій обліковий запис у будь-який час, але після обробки видалення все у вашому обліковому записі буде видалено назавжди і не може бути відновлено. Тому, перед видаленням вашого облікового запису SHEIN, будь ласка, зрозумійте наступне:
1. Що означає видалення облікового запису
Ви втратите всі дані та вміст у вашому обліковому записі, включаючи записи спілкування, файли та зображення.
Ви не зможете використовувати свій обліковий запис для перегляду веб-сайту SHEIN та здійснення покупок.
2. Перегляньте або збережіть вашу інформацію
Перегляньте інформацію у вашому обліковому записі, підтвердьте, чи може інформація у вашому обліковому записі бути видалена назавжди.
Якщо необхідно, будь ласка, збережіть резервну копію інформації у вашому обліковому записі, на випадок, якщо ви захочете відновити свій обліковий запис у майбутньому.
3. Перед видаленням вашого облікового запису, будь ласка, переконайтеся:
У вашому обліковому записі немає незавершених або післяпродажних замовлень.
У гаманці вашого облікового запису немає залишку.
У вашому обліковому записі немає поточних процесів.