Kedves SHEIN Vásárló! Fiókját bármikor törölheti, de a törlés végrehajtása után a fiókjában lévő minden adat véglegesen törlődik, és nem állítható vissza. Ezért SHEIN-fiókjának törlése előtt kérjük, tájékozódjon az alábbiakról:
1. Mit jelent a fiók törlése
Elveszíti a fiókjában található összes adatot és tartalmat, beleértve a kommunikációs előzményeket, fájlokat és képeket.
Nem fogja tudni használni fiókját a SHEIN webhelyének böngészésére és vásárlásra.
2. Tekintse meg vagy mentse el adatait
Tekintse meg a fiókjában található adatokat, és győződjön meg arról, hogy azok véglegesen törölhetők.
Ha szükséges, kérjük, mentsen biztonsági másolatot a fiókjában lévő információkról arra az esetre, ha később vissza szeretné állítani fiókját.
3. Fiókja törlése előtt győződjön meg az alábbiakról:
Nincsenek befejezetlen vagy értékesítés utáni rendelések a fiókjában.
Nincs fennmaradó egyenleg a fiókjához tartozó pénztárcában.
Nincsenek folyamatban lévő műveletek a fiókjában.