Шановний Клієнте SHEIN, ви можете видалити свій обліковий запис у будь-який момент, однак після обробки цього рішення все, що знаходилося на вашому обліковому записі, буде видалено назавжди і не підлягатиме відновленню. Тому перш ніж видалити свій обліковий запис SHEIN, будь ласка, ознайомтеся з наступними пунктами:
1. Що означає видалення облікового запису
Ви втратите всі дані та вміст свого облікового запису, включаючи записи листування, файли та зображення.
Ви не зможете переглядати сайт SHEIN та здійснювати покупки за допомогою свого облікового запису.
2. Перегляньте або збережіть свої дані
Перегляньте дані у своєму обліковому записі, підтвердіть, чи дані на вашому обліковому записі можуть бути назавжди видалені.
За необхідності, будь ласка, збережіть резервну копію даних зі свого облікового запису на випадок, якщо ви захочете відновити свій обліковий запис у майбутньому.
3. Перш ніж видалити свій обліковий запис, будь ласка, переконайтеся, що:
На вашому обліковому записі немає жодних незавершених або післяпродажних замовлень.
На вашому обліковому записі немає залишку коштів у гаманці.
На вашому обліковому записі немає жодних активних процесів.