Drogi Kliencie SHEIN, możesz w każdej chwili usunąć swoje konto. Po usunięciu konta wszystkie dane znikną i nie będzie można ich odzyskać. Dlatego prosimy o rozważenie następujących kwestii przed usunięciem konta:
1. Co oznacza usunięcie konta
Utracisz wszystkie dane i informacje, w tym zapisy komunikacji, dokumenty i zdjęcia.
Nie będziesz mógł już używać swojego konta do składania zamówień na stronie SHEIN.
2. Przejrzyj lub zapisz swoje informacje
Przejrzyj informacje na swoim koncie i potwierdź, czy mogą zostać trwale usunięte.
W razie potrzeby prosimy o wykonanie kopii zapasowej wszystkich informacji z konta, jeśli planujesz ponownie z niego korzystać w przyszłości.
3. Sprawdź następujące kwestie przed usunięciem konta:
Na koncie nie ma niekompletnych ani powiązanych z zakupami zamówień.
W portfelu Twojego konta nie ma już salda.
Na Twoim koncie nie ma trwających procesów.