SHEIN PRIVACY BELEID

Meer informatie over op interesses gebaseerde advertenties en uw advertentiekeuzes vindt u hier .
Met ingang van 25 September 2023 (de "Effectieve gegevens") is het privacybeleid voor de SHEIN-site en -app gewijzigd (zie hier voor meer informatie). Infinite Styles Services Co., Limited zal de SHEIN-site en -app beheren waar u een account hebt, en externe verkopers in staat stellen hun producten op de site en in de app te koop aan te bieden. Voor bestellingen die na de ingangsdatum zijn ingediend, kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met externe verkopers om transacties te voltooien, die verantwoordelijk zijn voor het verwerken van uw gegevens in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en beperkingen die worden opgelegd door onze overeenkomst met hen.
Ingangsdatum: 25 September 2023
Inleiding en overzicht
Dit Privacybeleid ( "Beleid" ) verklaart hoe Infinite Styles Services Co., Limited, dat zaken doet als "SHEIN", uw Persoonsgegevens verzamelt, gebruikt, deelt en verwerkt wanneer u deze website (de "Site" ), onze mobiele applicatie (de "App" ) gebruikt of bezoekt, of een van onze diensten gebruikt, inclusief schriftelijke, elektronische en mondelinge communicatie, online en offline, uitgevoerde aankopen en andere gerelateerde diensten die we bezitten (gezamenlijk de "Diensten" ). Het Beleid beschrijft ook uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens en legt uit hoe u contact met ons kunt opnemen voor meer informatie over onze gegevenspraktijken of om uw rechten uit te oefenen.
De Site en de App worden geleverd door Infinite Styles Services Co., Limited, die de verwerkingsverantwoordelijke is van uw persoonsgegevens en verantwoordelijk is voor de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens. In dit Beleid verwijzen de termen "SHEIN", "Bedrijf", "wij", "ons" of "onze" naar Infinite Styles Services Co., Limited.
Lees onze Algemene Voorwaarden en dit Beleid voordat u toegang neemt tot of gebruik maakt van onze Diensten. Als u niet akkoord gaat met dit Beleid of de Algemene voorwaarden, bezoek onze Website dan niet en maak geen gebruik van onze Diensten.
Recht om dit Beleid te wijzigen: We kunnen dit Beleid van tijd tot tijd wijzigen om weer te geven hoe we uw gegevens verwerken, en als we wijzigingen aanbrengen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen door de ingangsdatum of de laatst gewijzigde datum bovenaan dit Beleid aan te passen. Als wij belangrijke wijzigingen aanbrengen die uw privacyrechten wezenlijk beïnvloeden, zullen wij u daarvan vooraf op de hoogte stellen en dit duidelijk maken op de Site of App, of via een ander communicatiemiddel zoals e-mail, zodat u de wijzigingen kunt bekijken voordat u de Diensten blijft gebruiken. Als u niet akkoord gaat met het gewijzigde Beleid, staak dan het gebruik van de Diensten of geef geen toestemming voor de updates.
Directe informatie: Daarnaast kunnen we u voorzien van real-time kennisgevingen of aanvullende informatie over de praktijken voor de verwerking van persoonlijke informatie van specifieke onderdelen van onze Diensten. Dergelijke kennisgevingen kunnen dit Beleid aanvullen of u aanvullende keuzes bieden over hoe we uw persoonlijke informatie verwerken.
INHOUD
Klik op de onderstaande links om naar een specifieke paragraaf van dit Beleid te gaan.
1. Hoe we uw Persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken
1.1. We respecteren de privacy van de bezoekers van onze digitale eigendommen en de gebruikers van onze producten en diensten, en we zetten ons in om deze te beschermen door dit Beleid na te leven. We verzamelen persoonlijke informatie wanneer u onze Diensten gebruikt.
Conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming ( “AVG" ) van de EU wordt naar persoonlijke informatie in dit Beleid verwezen als "persoonsgegevens" zoals gedefinieerd in de AVG, en kan in dit Beleid door elkaar worden gebruikt met de term "persoonlijke informatie" . Voor inwoners van de Europese Unie zijn "persoonsgegevens" alle informatie die op zichzelf of in combinatie met andere informatie een individu identificeert of identificeerbaar maakt.
Persoonlijke informatie omvat geen gegevens die op effectieve wijze onomkeerbaar zijn geanonimiseerd of samengevoegd zodat ze ons of anderen niet langer in staat stellen om u te identificeren, al dan niet in combinatie met andere informatie.
Uw persoonsgegevens worden door ons verzameld en gebruikt ter ondersteuning van verschillende activiteiten of zakelijke doeleinden. De doeleinden en soorten informatie die we verzamelen staan vermeld in de onderstaande tabel en moeten worden opgevat als gebruik van uw persoonsgegevens dat verenigbaar is met de vermelde doeleinden.
Doel De Persoonlijke gegevens die we verzamelen Wettelijke basis voor verwerking
Om een account bij ons aan te maken en uw account te beheren, om u onze Diensten te kunnen bieden;
  • Contactgegevens, inclusief e-mailadres en wachtwoord, om u te registreren op onze Site, of App.
Noodzakelijk voor de uitvoering van een contract of om op uw verzoek stappen te ondernemen voordat u een contract aangaat
  • Profielgegevens, inclusief uw stijlvoorkeuren, als u er vrijwillig voor kiest deze te verstrekken met het oog op personalisatie.
Toestemming
Om orders uit te voeren of te verwerken;
  • Identiteit en contactgegevens zoals naam, telefoonnummer en verzendadres, evenals financiële informatie of rekeninginformatie, voor levering, retourzending, retourbetaling, belastingbepaling, en betalingsverrichtingen;
  • Transactiedetails, zoals informatie over retournering en terugbetaling, cadeaubongegevens en de bestelgeschiedenis, in onze Diensten, om basisfuncties te vervullen, waaronder het verwerken van uw betalings- en retourverzoeken, en om u op de hoogte te houden van de orderstatus en het verzendproces.
Noodzakelijk voor de uitvoering van een contract of om op uw verzoek stappen te ondernemen voordat u een contract aangaat
  • Locatiegegevens op niveau van het IP-adres, om uw ervaring te personaliseren wat betreft het weergeven van de juiste lokale website, taal of gebruikerservaring.
Ons legitieme belang om u beter te begrijpen, om de nauwkeurigheid van de informatie die we over u opslaan te behouden en te verbeteren, en om onze Diensten beter te promoten of te optimaliseren
Om klantenservice en ondersteuning te bieden, of u te voorzien van dienstgerelateerde communicatie;
  • Foto's die u uploadt naar onze Diensten in overeenstemming met onze Algemene Voorwaarden, om productadvies te geven en om u in staat te stellen andere potentiële klanten vrijwillig te laten zien hoe items eruitzien als ze worden gekocht of gedragen.
Toestemming
  • Uw communicatiegeschiedenis met ons via verschillende kanalen, zoals e-mail, telefoon, sociale media, post, instant chat, en ons klantenserviceplatform, om te reageren op uw verzoeken, en om u op de hoogte te houden van uw account en de Diensten.
Ons legitieme belang is om u beter te begrijpen, om de nauwkeurigheid van de informatie die we over u opslaan te behouden en te verbeteren, en om onze Diensten beter te promoten of te optimaliseren
Om marketing-, reclame- of andere promotieactiviteiten te ondernemen;
  • Contactgegevens, zoals telefoonnummer en e-mailadres, voor telemarketing en e-mailmarketing;
  • Niet-direct identificeerbare identifiers van toestellen, besturingssysteemgegevens en cookie-informatie, om de effectiviteit van onze reclame bij te sturen en te meten;
  • Gegevens over de wijze waarop u gebruik maakt van onze Diensten (zoals bijvoorbeeld browsegedrag, het toevoegen van items aan uw winkelwagen, het opslaan van items in uw winkelwagen of anderszins, het plaatsen van een bestelling en het retourneren ervan), met het oog op marktonderzoek, statistische analyse, en de weergave van gepersonaliseerde reclame op basis van uw activiteiten op onze website en geïmpliceerde interesses;
  • Contact- en identiteitsgegevens, zoals naam, e-mailadres en telefoonnummer, wanneer u vrijwillig de keuze maakt deel te nemen aan een wedstrijd, marktonderzoek, evenement of andere marketingcampagnes die door ons worden georganiseerd via de Website, de Apps of de Diensten;
  • Om uw Persoonlijke Informatie te delen met externe dienstverleners om reclame te maken voor onze Diensten en/of producten op onze Site en/of App.
Toestemming
  • Postadres voor het versturen van reclamefolders, via traditionele post naar het adres van individuele klanten die eerder producten hebben gekocht op de Site of App.
  • Er zal geen promotiemateriaal worden gestuurd naar personen die op nationale lijsten zoals het Bel-me-niet register staan, of die gebruik maken van Diensten inzake e-mailvoorkeuren. Deze worden herzien en bijgewerkt op basis van de toepasselijke nationale wettelijke vereisten.
Ons legitieme belang is het beter promoten of optimaliseren van onze Diensten
Om ons product of onze dienst te verbeteren, of voor personalisering;
  • Het verzamelen van uw toestelgegevens en gebruiksgegevens op onze website of app voor foutenanalyse, het verhelpen van problemen en systeemonderhoud, alsmede het instellen van standaardopties voor u, zoals taal en valuta;
  • Wanneer u deze informatie optioneel verstrekt, kunnen we algemene persoonlijke gegevens verzamelen die u niet kunnen identificeren, zoals lichaamsvorm, lengte, omtrek borst/taille/heup en gewicht. Deze informatie kan bijvoorbeeld door ons worden gebruikt om kledingmaten of -stijlen aan te bevelen, uw ervaring te personaliseren, of om voorspellingen te doen van de juiste pasvorm;
  • Om uw Persoonlijke gegevens binnen onze bedrijfsorganisatie te delen voor onze bedrijfsbehoeften en personalisering;
  • Verzameling van uw ‘like’-gegevens en klantbeoordelingen wanneer u wordt gevraagd naar uw voorkeur tussen twee items, om instellingen gebaseerd op uw voorkeuren te bieden;
  • De weergave van informatie waarvan u kiest deze op openbare gebieden van de Diensten te plaatsen, zoals een klantbeoordeling.
  • Uw locatiegegevens bij benadering of nauwkeurig verzamelen (op basis van uw IP-adres of toegestane locatietoestemmingen op uw apparaat of verstrekte adressen) om u naar de geschiktste SHEIN-site, afhaalwinkel te leiden en u andere locatie- of leveringsgerelateerde personaliserings- en aanbevelingsfuncties te bieden. U kunt uw instellingen voor Locatiediensten rechtstreeks in de instellingen van uw apparaat bijwerken.
Ons legitieme belang is om u beter te begrijpen, om de nauwkeurigheid van de informatie die we over u opslaan te behouden en te verbeteren, en om onze Diensten beter te promoten of te optimaliseren
Het voorkomen en onderzoeken van fraude en andere illegale activiteiten;
  • Informatie die automatisch wordt verzameld via de Diensten, zoals browsertype, toestelinformatie, besturingssysteem, en informatie over accountinstellingen voor fraudepreventie en detectie en vermindering van kredietrisico's;
  • Inloggegevens voor beheersing van veiligheidsrisico’s en frauderapportage;
  • Factuuradres om betalingsgegevens te verifiëren.
Ons gerechtvaardigd belang is het voorkomen en onderzoeken van fraude en andere illegale activiteiten
Om te voldoen aan wettelijke of nalevingsvereisten;
  • Identiteitsgegevens, zoals ID- of paspoort-gerelateerde informatie, voor inklaringsdoeleinden;
  • Transactiegeschiedenis en bepaalde identiteitsgegevens om juridische geschillen te behandelen en op te lossen, met het oog op onderzoek van toezichthouders, en om te voldoen aan wettelijke verzoeken van een bevoegde handhavingsentiteit of rechtbank.
Naleving van wettelijke verplichtingen of uw vitale belangen
Andere doeleinden.
  • We kunnen uw gegevens gebruiken voor enig ander doel waarover u op de hoogte bent gesteld voordat u voor het eerst uw Persoonlijke gegevens aan ons verstrekte, of dat redelijkerwijs noodzakelijk is om de Diensten of andere gerelateerde producten en/of diensten te leveren die u heeft aangevraagd, met uw toestemming of op uw aanwijzing.
Toestemming
Merk op: Wanneer u met ons communiceert via e-mail of via formulieren op onze Diensten, of wanneer u in het openbaar inhoud deelt via onze Diensten, stuur ons dan geen gevoelige informatie over uzelf of anderen. We verzamelen of bewaren geen gevoelige informatie of informatie van bijzondere categorieën.
1.2 SMS-PROGRAMMA
(a). Als u zich aanmeldt voor ons sms-programma ("Programma"), wordt u gevraagd om uitdrukkelijk toestemming te geven door uw mobiele telefoonnummer, gespecificeerde trefwoord(en) of een bevestigend antwoord via sms/mms of ander sms-bericht als handtekening te verstrekken, om terugkerende geautomatiseerde telefonische marketingberichten van ons te ontvangen. Deze toestemming is geen voorwaarde voor het gebruik van de Site of App en kan op elk moment worden ingetrokken door gebruik te maken van het afmeldmechanisme zoals gespecificeerd in paragraaf 1.2(b) hieronder of door op een andere manier contact op te nemen met ons.
(b). U kunt ervoor kiezen om geen sms-/mms-berichten meer te ontvangen door STOP te antwoorden op elk bericht dat hij/zij in het kader van het programma ontvangt, of door simpelweg STOP te sturen naar het nummer waarvan u momenteel berichten ontvangt. In beide gevallen ontvangt u een aanvullend bericht waarin wordt bevestigd dat uw verzoek is verwerkt.
(c). Er kunnen bericht- en datatarieven van toepassing zijn op alle berichten die van en naar u worden verzonden. Als u vragen hebt over uw telefoniepakket, kunt u het beste contact opnemen met uw mobiele provider.
(d). U verklaart dat u de accounthouder of gebruikelijke gebruiker bent van het mobiele telefoonnummer dat is opgegeven bij de registratie voor het programma. Als u dit nummer wijzigt of deactiveert, moet u ons hiervan onmiddellijk op de hoogte stellen.
(e). Als u deze paragraaf 1.2 niet naleeft, kunnen we uw deelname aan het programma opschorten of beëindigen. De ontvangst van deze berichten kan ook worden onderbroken als uw mobiele telefoniedienst is beëindigd of afloopt. Wij behouden ons het recht voor om het programma geheel of gedeeltelijk, met of zonder kennisgeving, tijdelijk of permanent te wijzigen of stop te zetten. Noch wij, noch onze leveranciers, noch enige mobiele provider is aansprakelijk voor vertraagde of niet-afgeleverde berichten, noch voor het einde van het programma.
1.3 Als u onze Diensten gebruikt om te communiceren met een derde verkoper via onze Site of App, worden alle berichten via de Diensten eerst door ons ontvangen en vervolgens doorgestuurd naar de ontvanger. Alle berichten worden automatisch gefilterd volgens bepaalde criteria. Indien nodig worden verdachte berichten handmatig door ons gecontroleerd. In het geval dat berichten die u via de Diensten hebt verzonden door de ontvanger worden gerapporteerd, zullen we de gerapporteerde berichten en de gerelateerde berichten handmatig controleren en beoordelen. Vermeld voor uw eigen veiligheid geen persoonlijke informatie in uw berichten, zoals e-mailadressen, fysieke adressen, telefoonnummers of creditcardnummers.
2. Het delen van uw Persoonlijke gegevens
We zijn gemachtigd uw Persoonlijke gegevens bekend te maken en te delen met de partijen zoals hieronder beschreven.
  • A. Binnen onze bedrijfsorganisatie . Het Bedrijf maakt deel uit van een bedrijfsorganisatie met verschillende juridische entiteiten, bedrijfsprocessen, managementstructuren en technische systemen. We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met bedrijven uit onze verwante groep - en in sommige gevallen met andere gelieerde ondernemingen van onze bedrijfsgroep - gebaseerd op onze legitieme belangen voor bedrijfsonderhoud en continuïteitsdoeleinden voor personalisatie. Bijvoorbeeld zodat u kunt genieten van een gepersonaliseerde gebruikservaring in al onze digitale eigendommen, om u van de Diensten te voorzien, of om acties te ondernemen op basis van uw verzoeken of voorkeuren.
  • B. Externe verkopers . Wanneer u communiceert met een externe verkoper via onze Site of App, of wanneer een externe verkoper zijn producten verkoopt op onze Site en App en de externe verkoper de producten rechtstreeks naar u verzendt, kunnen wij uw persoonlijke gegevens (gebruikers-ID, naam, e-mailadres en andere contact- en verzendgegevens) met hen delen zodat zij u kunnen antwoorden of uw bestelling kunnen uitvoeren en uw persoonsgegevens aan hun dienstverleners kunnen verstrekken om de producten naar u te kunnen verzenden. Onafhankelijk van ons is de externe verkoper de verwerkingsverantwoordelijke van dergelijke persoonsgegevens en verantwoordelijk voor elke verwerking die zij uitvoeren nadat wij deze persoonsgegevens met hen hebben gedeeld, met inbegrip van de naleving van eventuele beperkingen die worden opgelegd door onze overeenkomst met hen.
  • C. Dienstverleners . We kunnen uw Persoonlijke gegevens delen met de volgende typen dienstverleners van derden, zoals in de onderstaande tabel weergegeven:
  • Leverancier/dienstverlener/verwerker
    Aangeboden diensten
    IT-systeem- en software-dienstverlener Webhostingdiensten (waaronder cloudopslag), mobiele app- of software-optimalisatiediensten, software voor klantrelatiebeheer, e-maildienstverleners of systeemonderhoudsdiensten.
    Betalingsdienstverlener Diensten voor betalingsverwerking door derden.
    Marketing- en reclamediensten Ondersteuning bij het bereiken van potentiële nieuwe klanten via meerdere communicatiekanalen, of het delen met gelieerde/verbonden bedrijven die onze producten op hun websites promoten.
    Dienstverlener voor orderafhandeling Verstrekking van logistiek, opslag- en distributiediensten, retour- en omruildiensten, en orderstatusmeldingen voor uw aangekochte artikelen.
    Klantendienstverlener Hulp bij klantenservice en ondersteuning.
    Dienstverlener voor fraudepreventie en informatiebeveiliging Identiteitscontrole, fraudepreventie of kredietrisicovermindering om onze website/app en ons bedrijf te beschermen.
    Andere door u geselecteerde dienstverleners Andere derde partijen, zoals bijvoorbeeld aanbevelingen over maten en aanbieders die voorspellingen doen met betrekking tot pasvorm, indien u ervoor heeft gekozen ons te helpen u te voorzien van productaanbevelingen.
  • We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze externe dienstverleners uw gegevens alleen kunnen gebruiken voor de contractuele doeleinden waarvoor deze aan hen zijn verstrekt en voor zover nodig voor dergelijke doeleinden, in overeenstemming met onze schriftelijke instructies (wanneer zij optreden als onze gegevensverwerkers ).
  • D. Naleving van wet- en regelgeving . We hebben het recht om uw Persoonlijke gegevens openbaar te maken voor het naleven van wettelijke verplichtingen, of wanneer we van mening zijn dat openbaarmaking noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en/of te voldoen aan een gerechtelijke procedure, rechterlijk bevel, verzoek tot regulering of enig ander wettelijk proces waarmee wij worden gepresenteerd. We kunnen uw informatie ook openbaar maken indien we redelijkerwijs van mening zijn dat de openbaarmaking noodzakelijk is om onze overeenkomsten of beleid te handhaven, of als we vinden dat openbaarmaking zal helpen de rechten, eigendommen of veiligheid van het Bedrijf of onze klanten te beschermen.
  • E. Co-branded diensten en functies . Delen van onze Diensten kunnen worden aangeboden als onderdeel van co-branded diensten en functies. We zullen uw Persoonlijke gegevens delen met onze co-branded partners aan de hand van uw vrijwillige gebruik van of deelname aan een co-branded dienst of functie. De co-branded partners worden geïdentificeerd op de co-branded functie of dienst, samen met het privacybeleid van de betreffende co-branded partner. Het gebruik van uw persoonlijke gegevens door een co-branded partner is onderworpen aan het privacybeleid van een co-branded partner. Indien u zich wilt afmelden voor potentieel toekomstig gebruik van uw Persoonlijke gegevens door een co-branded partner, is het mogelijk dat u rechtstreeks contact zult moeten opnemen met de co-branded partner.
  • F. Toestemming . We mogen uw Persoonlijke gegevens - met uw geldige, gedocumenteerde toestemming - voor elk doel openbaar maken.
  • G. Zakelijke transacties . Wij kunnen persoonlijke informatie - waaronder accountgegevens, saldo of punteninformatie - aan een koper, potentiële koper, bedrijfspartner of andere opvolger verstrekken op basis van onze legitieme belangen in het geval van een fusie, desinvestering, herstructurering, reorganisatie, ontbinding, of de verkoop of overdracht van sommige of al onze activa, hetzij als een doorlopende zorg, hetzij als onderdeel van faillissement, liquidatie of soortgelijke procedure, waarbij Persoonlijke gegevens binnen ons bezit van de gebruikers van onze Diensten, tot de overgedragen activa behoren. U erkent en stemt in met onze overdracht van rechten op uw persoonlijke gegevens.
Houd er rekening mee dat we gebundelde of geanonimiseerde informatie over de gebruikers van onze Diensten zonder beperkingen kunnen vrijgeven, zolang dergelijke informatie geen specifiek individu kan identificeren.
3. Cookies, op interesses gebaseerde reclame, advertentiekeuzes
We kunnen cookies, tags, webpixels en soortgelijke technologieën gebruiken om automatisch informatie te verzamelen via onze Diensten. Cookies of tags zijn stukjes code waarmee onze technologiepartners informatie kunnen verzamelen die u normaal gesproken niet rechtstreeks identificeert. Waar dit wettelijk vereist is, zullen we uw toestemming vragen voordat we cookies of andere tracking-technologieën gebruiken. De informatie in deze paragraaf beschrijft ons gebruik van cookies en uw mogelijkheid om het gebruik van cookies voor reclamedoeleinden te controleren. Zoals hieronder beschreven, zullen wij geen cookies of vergelijkbare tracking-technologieën gebruiken die uw Persoonsgegevens verwerken, tenzij dit strikt noodzakelijke cookies zijn, of u ervoor kiest om toestemming te geven voor het gebruik van de cookie banner of toestemmingsmanager op onze Site en App. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken of uw voorkeuren bijwerken door te klikken op de link "Cookies beheren" in de voettekst van de Site of de App.
  • A. Cookies . Cookies zijn kleine webbestanden die een site of zijn provider via uw webbrowser naar de harde schijf van uw apparaat verzendt, waardoor het systeem van de site of provider uw browser kan herkennen en bepaalde informatie kan onthouden.
  • Over het algemeen gebruiken we first-party en third-party cookies voor de volgende doeleinden: om onze Services goed te laten functioneren; om een veilige browse-ervaring te bieden tijdens uw gebruik van onze Services; om passieve informatie te verzamelen over uw gebruik van onze Diensten; om te meten hoe u omgaat met onze marketingcampagnes; om ons te helpen onze Diensten te verbeteren; en om uw voorkeuren voor uw gemak te onthouden.
  • Wij gebruiken de volgende soorten cookies, tags en gerelateerde technologieën op onze Website, Apps en Diensten:
    • Strikt noodzakelijke cookies. Deze cookies zijn cruciaal, omdat ze u in staat stellen onze Diensten te gebruiken. Strikt noodzakelijke cookies geven u bijvoorbeeld toegang tot beveiligde gebieden op onze Diensten. Zonder deze cookies kunnen sommige diensten niet aangeboden worden. Deze cookies verzamelen geen informatie over u voor marketingdoeleinden. Deze categorie cookies is essentieel voor de werking van onze Diensten en kan niet worden uitgeschakeld.
    • Functionele cookies. We gebruiken functionele cookies om uw keuzes te onthouden, zodat we de inhoud van onze Website hierop kunnen aanpassen en u kunnen voorzien van verbeterde functies en gepersonaliseerde inhoud. Deze cookies kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om uw naam of voorkeuren op onze Diensten te onthouden. We gebruiken geen functionele cookies om u via online marketing doelgericht te benaderen. Hoewel deze cookies kunnen worden uitgeschakeld, kan dit leiden tot een verminderde functionaliteit bij uw gebruik van onze Diensten.
    • Prestatie- of analytische cookies. Deze cookies verzamelen passieve informatie over hoe u onze Diensten gebruikt, waaronder de webpagina's die u bezoekt en de links waar u op klikt. We gebruiken de informatie die door dergelijke cookies wordt verzameld om onze Diensten te verbeteren en te optimaliseren. We gebruiken deze cookies niet om u via online marketing doelgerichtte benaderen. U kunt deze cookies uitschakelen zoals hieronder beschreven.
    • Advertentie- of doelgerichte cookies. Deze cookies worden gebruikt om reclameboodschappen relevanter voor u te maken. Ze voeren functies uit zoals voorkomen dat dezelfde advertentie telkens opnieuw verschijnt, zorgen ervoor dat advertenties op de juiste manier worden weergegeven voor adverteerders, en in sommige gevallen selecteren ze advertenties gebaseerd op uw interesses. Onze externe adverteerpartners kunnen deze cookies gebruiken om een profiel van uw interesses op te stellen en aan de hand hiervan relevante advertenties op andere websites te plaatsen. U kunt het gebruik van deze cookies uitschakelen zoals hieronder wordt beschreven.
  • B. Uw keuzes . Uw browser kan u de optie bieden om sommige of alle browsercookies te weigeren. Mogelijk kunt u ook cookies uit uw browser verwijderen. U kunt uw voorkeuren met betrekking tot de cookies aangeboden via onze Diensten uitoefenen door de hieronder beschreven stappen te volgen.
    • Eerste partij cookies. U kunt de browser waarmee u deze site bekijkt gebruiken om cookies in te schakelen, uit te schakelen of te verwijderen. Volg hiervoor de instructies van uw browser (meestal te vinden in de instellingen "Help", "Extra" of "Bewerken"). Houd er rekening mee dat als u uw browser instelt om cookies uit te schakelen, u mogelijk geen toegang krijgt tot beveiligde delen van de site. Als u cookies uitschakelt, is het ook mogelijk dat andere delen van de Services niet goed werken. U kunt meer informatie vinden over het wijzigen van uw browsercookie-instellingen op https://www.allaboutcookies.org .
    • Cookies van derden. Als u zich wilt aan- of afmelden voor advertentienetwerken van derden en vergelijkbare entiteiten die advertentiecookies gebruiken, klikt u op de link 'Cookies beheren' in de voettekst van onze website of gaat u naar https://www.aboutads.info/choices . Zie https://www.aboutads.info/consumers voor meer informatie over advertentienetwerken van derden en vergelijkbare entiteiten die deze technologieën gebruiken. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken of uw voorkeuren bijwerken door op de link "Cookies beheren" in de voettekst van de site of in het app-menu te klikken. Inwoners van de Europese Unie kunnen zich afmelden voor online gedragsadvertenties die worden aangeboden door de deelnemende organisaties van de European Interactive Digital Advertising Alliance door naar https://www.youronlinechoices.eu/ ote gaan.
    • Mobiele toepassingen. Als u zich wilt afmelden voor het verzamelen van gegevens voor op interesses gebaseerde advertenties in mobiele applicaties door deelnemende bedrijven, downloadt u hier het afmeldaanbod voor mobiele apps van de Digital Advertising Alliance: AppChoices: https://youradchoices.com/appchoices .
  • Wij hebben geen controle over het verzamelen of gebruiken van uw gegevens door derden gericht op interesse-gebaseerde reclame. Het is echter mogelijk dat deze derden u manieren bieden om te kiezen uw gegevens niet op deze manier te laten verzamelen of gebruiken. Bovendien bieden de meeste webbrowsers ‘help’-pagina's met betrekking tot het instellen van cookievoorkeuren. Meer informatie per browser vindt u hier: Google Chrome , Internet Explorer , Mozilla Firefox , Safari (Desktop) , Safari (Mobile) , Android Browser , Opera Mobile .
    SHEIN houdt zich aan de zelfregulerende principes van de Digital Advertising Alliance.
  • C. Webpixels . Om te zien hoe succesvol onze marketingcampagnes of andere doelen van de Diensten zijn, maken we soms gebruik van conversiepixels, die een korte regel code afvuren om ons te vertellen wanneer u op een bepaalde knop hebt geklikt of een bepaalde pagina hebt bereikt (bijvoorbeeld een bedankpagina nadat u de procedure voor het abonneren op een van onze diensten hebt voltooid of een van onze formulieren hebt ingevuld). We gebruiken ook webpixels om gebruikerspatronen in onze Diensten te analyseren. Het gebruik van een pixel stelt ons in staat vast te leggen dat een bepaald apparaat, browser of toepassing een bepaalde webpagina heeft bezocht.
  • D. Analytics . We kunnen gebruikmaken van externe dienstverleners om het gebruik van onze Diensten te observeren en analyseren. Momenteel maken we gebruik van Google Analytics . Google Analytics is een webanalysedienst die het verkeer op de Website bijhoudt en hier verslag van doet. Ga voor meer informatie over het privacybeleid van Google naar de webpagina ‘Privacy en voorwaarden’ van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en . De Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics, beschikbaar op: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout .
  • Als Google Analytics is ingericht om persoonlijke gegevens te verzamelen, biedt de cookie-banner op onze Website u de mogelijkheid om toestemming te geven aan Google Analytics en zal de gegevensbeheerder Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland zijn. We hebben Google Analytics geïmplementeerd met de functie ‘AnonymizeIP’, die ervoor zorgt dat uw IP-adres wordt ingekort voordat het naar servers in de VS wordt verzonden. In uitzonderlijke gevallen kan dit inkorten plaatsvinden nadat een dergelijke overdracht aan de VS is uitgevoerd. Google gebruikt deze gegevens om uw gebruik van onze Diensten te evalueren, om rapporten samen te stellen over activiteiten op onze online diensten, en om ons andere diensten te bieden met betrekking tot het gebruik van de Website, App en internet.
  • E. Gedragsgerichte remarketing . We maken ook gebruik van remarketing-diensten, om u te voorzien van advertenties op websites van derden nadat u onze Diensten heeft bezocht. Met dit doel worden bezoekers gegroepeerd op basis van bepaalde acties op onze Diensten, bijvoorbeeld op basis van de duur van een bezoek. Dit stelt ons in staat uw voorkeuren beter te begrijpen en u gepersonaliseerde advertenties te laten zien, zelfs als u momenteel op een andere website bent die ook deelneemt aan het Google-advertentienetwerk.
  • We gebruiken de volgende tools en diensten voor deze doeleinden:
    • De remarketing dienst van Google Ads geleverd door Google. Je kunt je hiervoor afmelden via de pagina ‘Google Ads-instellingen’: https://www.google.com/settings/ads .
    • Als Google Ads is ingericht om persoonlijke gegevens te verzamelen, zal de gegevensbeheerder Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland zijn.
    • Bing Ads is een dienst beheerd door Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18, Ierland. Lees de privacyverklaring van Microsoft voor meer informatie over hoe Microsoft uw gegevens verwerkt: https://privacy.microsoft.com/en-US/ . Wanneer u onze Website opent via advertenties op Bing Ads, wordt er een cookie op uw computer geplaatst. Hiernaast is er een Universal Event Tracking-tag geïntegreerd op onze Website. Dit is een code die, in combinatie met de cookie, gegevens opslaat over het gebruik van de Website, bijvoorbeeld de tijdsduur die wordt doorgebracht op de Website, de pagina’s die worden geopend, en de advertenties die worden gebruikt om de Website te bereiken. Bovendien kan Microsoft uw gebruikspatronen via meerdere van uw elektronische apparaten volgen via de zogeheten cross-device tracking. De verzamelde gegevens worden overgedragen naar een Microsoft-server in de Verenigde Staten. Als Bing Ads is ingesteld om persoonlijke gegevens te verzamelen, biedt de cookie-banner op onze Diensten u de mogelijkheid om toestemming te geven voor Bing Ads.
    • Facebook Ads. Met behulp van Facebook Business Tools kunnen we u op interesses gebaseerde advertenties tonen wanneer u Facebook gebruikt. Als u uw voorkeuren wilt wijzigen of u wilt afmelden voor personalisatie van advertenties die door Facebook worden weergegeven, kunt u naast het gedeelte Uw Keuzes hieronder naar de voorkeuren voor Facebook-ADS gaan. We kunnen ook advertenties tonen aan doelgroepen die vergelijkbare kenmerken hebben als die van u. Daartoe wordt een lijst met e-mailadressen onomkeerbaar versleuteld gehasht en geüpload of verzonden vanaf onze site, en Facebook vergelijkt de gehashte gegevens met zijn gebruikers, genereert een lookalike doelgroep en verwijdert de geüploade lijst. We hebben geen toegang tot de identiteit van iemand in de "lookalike"-doelgroep, tenzij zij ervoor kiezen om op een van onze advertenties te klikken.
  • F. Andere trackingtechnologieën . We kunnen ook trackingtechnologieën gebruiken om 'clickstream'-gegevens te verzamelen, zoals de domeinnaam van de service die u internettoegang biedt, uw apparaattype, IP-adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden, uw browsertype en -versie, systeem en platform, de gemiddelde tijd doorgebracht op onze site, bekeken webpagina's, gezochte inhoud, toegangstijden en andere relevante statistieken, en unieke identificatiecodes toe te wijzen aan het apparaat of andere inloggegevens die u gebruikt om toegang te krijgen tot de site voor dezelfde doeleinden.
  • Delen van onze Website kunnen ook kleine stukjes ingebouwde computercode Java script gebruiken (‘Software Development Kits’ of ‘SDK's’ genoemd). Deze SDK's versnellen de vernieuwingssnelheid van bepaalde aspecten van onze Website of Apps, en helpen ons het gebruik van verschillende online componenten te monitoren; ze staan toe dat delen van websites worden opgeslagen of in de cache van uw browser worden geplaatst om de websiteprestaties te verbeteren; en ze maken de lokale opslag van bepaalde interactieve webcontent-bestanden (‘HTML5’ genoemd) mogelijk op de lokale opslag van uw computer of mobiele toestel, zodat deze aanwezig blijft wanneer u de Website bezoekt of de Apps gebruikt.
  • G. Niet traceren . Sommige browsers, zoals bijvoorbeeld Internet Explorer, Firefox en Safari, bieden de mogelijkheid om ‘Do Not Track’- of ‘DNT’-signalen te verzenden. Omdat er geen overkoepelende standaarden voor ‘DNT’-signalen bestaan, verwerkt of reageert onze Website momenteel niet op ‘DNT’-signalen.
  • H. Locatiegegevens . Het is mogelijk dat u de instellingen van uw toestel kunt aanpassen zodat informatie over uw fysieke locatie niet naar ons of derden wordt verzonden, door (a) locatiediensten uit te schakelen vanuit de toestelinstellingen; of (b) specifieke websites of mobiele applicaties toestemming te ontzeggen om toegang te krijgen tot locatiegegevens, door de relevante voorkeuren en machtigingen te wijzigen vanuit de instellingen van uw mobiele apparaat of browser.
4. Veiligheidsmaatregelen
We handhaven fysieke, technische en administratieve maatregelen die aan de industrienormen voldoen om ongeoorloofde toegang tot, gebruik of openbaarmaking van uw informatie te voorkomen.
Het internet is geen volledig veilige omgeving. We raden u ten zeerste aan een veilige methode te gebruiken en een complex wachtwoord te kiezen, en ons zo te helpen de veiligheid van uw account te garanderen. We raden u ook ten zeerste aan uw wachtwoord niet met anderen te delen, of wachtwoorden voor onze Diensten te gebruiken die u ook op andere sites of apps gebruikt. Dit verhoogt namelijk de kans dat u slachtoffer wordt van een aanval op uw gegevens of ander kwaadwillend cybergedrag. Als u van mening bent dat de veiligheid van uw account of persoonlijke gegevens is geschonden, neem dan onmiddellijk contact met ons op via ons gespecialiseerde Privacycentrum of zoals anderszins omschreven in het onderdeel Contacteer ons aan het eind van dit Beleid.
5. Uw rechten
Om uw rechten onder dit Beleid en de toepasselijke wetgeving uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via ons gespecialiseerde Privacycentrum .
5.1 Toegang tot, rectificatie, overdraagbaarheid en verwijdering van uw Persoonlijke gegevens. U heeft het recht om uw persoonlijke gegevens te corrigeren of bij te werken, bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens, ons te vragen de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken, of om overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens aan te vragen. Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we gegevens van u opvragen om uw identiteit en uw recht op toegang tot dergelijke gegevens te bevestigen, en om op uw verzoek te zoeken naar en u te voorzien van de persoonlijke gegevens in ons bezit. Er zijn gevallen waarin de toepasselijke wetten of wettelijke vereisten ons toestaan of verplichten om te weigeren bepaalde of alle Persoonlijke informatie in ons bezig te verstrekken of verwijderen.
Om uw rechten uit te oefenen, kunt u updates binnen uw klantaccount op de Website of App aanbrengen, of kunt u contact met ons opnemen via ons gespecialiseerde Privacycentrum . Indien u niet langer klant van ons wilt zijn, of niet langer gebruik maakt van of toegang neemt tot onze Diensten, kunt u ons verzoeken uw account te sluiten en alle persoonlijke gegevens die wij van u bezitten via het Privacycentrum te verwijderen (Zie sectie 10), onder voorbehoud van bepaalde wettelijke vereisten.
5.2 Toestemming intrekken. U heeft het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens in te trekken, evenals om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen of deze te corrigeren of te verwijderen, onder voorbehoud van bepaalde uitzonderingen.
Houd er rekening mee dat er gevallen zijn waarin toepasselijke wetten of wettelijke vereisten ons toestaan of verplichten om het verstrekken of verwijderen van sommige of alle persoonlijke informatie die we bijhouden te weigeren.
5.3 Afmelden van onze marketingcommunicatie. Als u wilt dat wij uw e-mailadres niet meer gebruiken om u marketingmails of niet-transactioneel promotiemateriaal te sturen, klik dan op de link om u af te melden onderaan een van onze e-mailberichten, of neem contact met ons op via ons gespecialiseerde Privacycentrum .
5.4 Bezwaar maken tegen de ontvangst van reclamebrochures via reguliere post. Als u wilt dat wij uw postadres niet langer gebruiken om u marketingbrochures per post toe te sturen, neem dan contact op met onze Klantenservice of via het retouradres dat in elke reclamefolder wordt vermeld, om u uit te schrijven voor verdere reclame per post.
5.5 Klachten indienen . Indien u van mening bent dat wij uw privacyrechten aangetast of geschonden hebben, neem dan contact op via ons gespecialiseerde Privacycentrum , zodat we u kunnen bijstaan om eventuele problemen naar uw tevredenheid op te lossen. Niettegenstaande de genoemde methoden voor het uitoefenen van uw rechten zoals omschreven hierboven of in het Privacycentrum , doen deze geen afbreuk aan uw recht om een claim of klacht in te dienen bij uw autoriteit in gegevensbescherming. De toezichthoudende autoriteit voor Gegevensbescherming voor klanten in de Europese Unie is de Ierse Commissie Gegevensbescherming. ( https://www.dataprotection.ie/ ).
Met betrekking tot uw persoonsgegevens die worden verwerkt door een externe verkoper op onze Site en App als onafhankelijke verwerkingsverantwoordelijke, kunt u, om uw rechten onder de toepasselijke wetgeving uit te oefenen, rechtstreeks contact opnemen met de externe verkoper.
6. Bewaring van gegevens
We zullen uw Persoonlijke gegevens, waaronder eventuele correspondentie die u met ons heeft, alleen bewaren zolang dit nodig is voor de doeleinden zoals uiteengezet in dit Beleid. Dit omvat ook het bewaren van Persoonlijke gegevens om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen, om geschillen op te lossen, voor informatiebeveiligingsdoeleinden, en om onze wettelijke rechten, voorwaarden en beleid af te dwingen.
7. Websites van derden
Onze Apps of Website kunnen links bevatten naar sites van derden. Dit Beleid is niet van toepassing op deze sites van derden. We raden u aan de privacyverklaringen van andere sites die u bezoekt te lezen, daar wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacybeleid van deze sites.
8. Kinderen
Onze Diensten zijn niet gericht aan, en we verzamelen niet bewust persoonlijke informatie van kinderen jonger dan 16 jaar of minderjarigen (zoals gedefinieerd door de toepasselijke nationale wetgeving). Als u minderjarig bent, probeer dan niet onze formulieren in te vullen of persoonlijke informatie over uzelf naar ons te sturen. Als een minderjarige ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt zonder toestemming van een ouder of voogd, moet de ouder of voogd onmiddellijk contact met ons opnemen (Zie sectie 10) om de relevante persoonlijke gegevens te verwijderen en de minderjarige uit te schrijven.
Als we ons ervan bewust worden dat een minderjarige ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, zullen we stappen ondernemen om dergelijke informatie onmiddellijk uit onze bestanden te verwijderen. Zoals in meer detail beschreven in onze Algemene Voorwaarden , verzoeken wij u geen foto's te uploaden die andere mensen tonen, in het bijzonder wanneer het minderjarigen betreft.
9. Overdracht van uw Persoonlijke gegevens
Wanneer u toegang neemt tot onze Diensten of hier gebruik van maakt, is het mogelijk dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt of overgedragen buiten de Europese Unie, waaronder naar de Verenigde Staten, China en/of Singapore. In dergelijke landen of rechtsgebieden kunnen wetten voor gegevensbescherming gelden die minder bescherming bieden dan de wetten van het rechtsgebied waarin u woont.
Voor deze overdrachten vertrouwen we op passende maatregelen zoals toegestaan onder de GDPR, zoals contractuele standaardclausules, en/of verzenden we de persoonlijke informatie in overeenkomst met artikel 49 (1) (b) van de GDPR om onze Diensten te leveren overeenkomstig de Algemene Voorwaarden. Als u niet wilt dat uw gegevens worden overgedragen naar, verwerkt of onderhouden buiten het land of rechtsgebied waar u woont, dient u de toegang tot of het gebruik van de Diensten onmiddellijk te beëindigen. Voor meer informatie over deze overdrachten en de maatregelen waarvan we gebruik maken om dergelijke overdrachten te faciliteren, kunt u contact opnemen met ons gespecialiseerde Privacycentrum .
10. Contacteer ons
Indien u vragen of zorgen heeft over enige informatie in dit Privacybeleid, kunt u contact opnemen met ons gespecialiseerde privacycentrum .
U kunt onze Privacy Office bereiken via het onderstaande e-mailadres of via ons postadres:
SHEIN Privacy Office
757 S. Alameda St., Suite 340
Los Angeles, CA 90021, Verenigde Staten