Sayın SHEIN müşterisi, hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz, ancak silme işlemi gerçekleştirildikten sonra hesabınızdaki her şey kalıcı olarak silinecek ve kurtarılamayabilecektir. Bu nedenle, SHEIN hesabınızı silmeden önce lütfen aşağıdakileri anlayın:
1. Hesabı silmek ne anlama gelir
İletişim kayıtları, dosyalar ve görseller dahil olmak üzere hesabınızdaki tüm veri ve içerikleri kaybedeceksiniz.
SHEIN'ın web sitesine göz atmak ve alışveriş yapmak için hesabınızı kullanamayacaksınız.
2. Bilgilerinizi görüntüleyin veya kaydedin
Hesabınızdaki bilgileri görüntüleyin, hesabınızdaki bilgilerin kalıcı olarak silinip silinemeyeceğini onaylayın.
Gerekirse, ileride hesabınızı kurtarmak isteme ihtimalinize karşı hesabınızdaki bilgilerin bir yedeğini kaydedin.
3. Hesabınızı silmeden önce lütfen şunlardan emin olun:
Hesabınızda tamamlanmamış veya satış sonrası sipariş bulunmamalıdır.
Hesabınızın cüzdanında kalan bakiye bulunmamalıdır.
Hesabınızda devam eden işlem bulunmamalıdır.