Drogi Kliencie SHEIN, możesz usunąć swoje konto w dowolnym momencie, ale po zakończeniu procesu usuwania wszystkie dane na Twoim koncie zostaną trwale usunięte i nie będą mogły zostać przywrócone. Dlatego przed usunięciem konta SHEIN zapoznaj się z poniższymi informacjami:
1. Co oznacza usunięcie konta
Utracisz wszystkie dane i treści na swoim koncie, w tym zapisy komunikacji, pliki i obrazy.
Nie będziesz mógł/mogła używać swojego konta do przeglądania strony SHEIN i dokonywania zakupów.
2. Wyświetl lub zapisz swoje informacje
Wyświetl informacje na swoim koncie, potwierdź, czy informacje na Twoim koncie mogą zostać trwale usunięte.
W razie potrzeby zapisz kopię zapasową informacji z konta na wypadek, gdybyś chciał(a) je odzyskać w przyszłości.
3. Przed usunięciem konta upewnij się, że:
Na Twoim koncie nie ma niezakończonych ani posprzedażowych zamówień.
Na Twoim koncie w portfelu nie ma pozostałego salda.
Na Twoim koncie nie są prowadzone żadne aktywne procesy.