Beste SHEIN-klant, u kunt uw account op elk moment verwijderen, maar nadat de verwijdering is verwerkt, worden alle gegevens in uw account voorgoed verwijderd en kunnen mogelijk niet worden hersteld. Voordat u uw SHEIN-account verwijdert, dient u daarom het volgende te begrijpen:
1. Wat betekent het om een account te verwijderen
U verliest alle gegevens en inhoud in uw account, inclusief communicatiegegevens, bestanden en afbeeldingen.
U kunt uw account niet meer gebruiken om op de SHEIN-website te browsen en aankopen te doen.
2. Bekijk of bewaar uw gegevens
Bekijk de informatie in uw account en bevestig of de informatie in uw account voorgoed kan worden verwijderd.
Bewaar indien nodig een back-up van de informatie in uw account, voor het geval u uw account in de toekomst wilt herstellen.
3. Voordat u uw account verwijdert, controleer alstublieft of:
Er geen onvolledige of after-sales bestellingen in uw account staan.
Er geen resterend saldo in de portemonnee van uw account staat.
Er geen lopende processen in uw account zijn.