Dragi SHEIN korisniče, možete izbrisati svoj račun u bilo kojem trenutku, ali nakon što se brisanje obradi, sve na vašem računu bit će zauvijek izbrisano i možda se neće moći vratiti. Stoga, prije brisanja vašeg SHEIN računa, molimo vas da razumijete sljedeće:
1. Što znači brisanje računa
Izgubit ćete sve podatke i sadržaj na svom računu, uključujući zapise komunikacije, datoteke i slike.
Nećete moći koristiti svoj račun za pregledavanje SHEIN web stranice i kupovinu.
2. Pregledajte ili spremite svoje podatke
Pregledajte podatke na svom računu, potvrdite mogu li se podaci na vašem računu zauvijek izbrisati.
Ako je potrebno, molimo spremite sigurnosnu kopiju podataka sa svog računa, u slučaju da biste u budućnosti željeli vratiti svoj račun.
3. Prije brisanja računa, molimo provjerite:
Na vašem računu nema nezavršenih narudžbi ili narudžbi u postupku postprodaje.
Na novčaniku vašeg računa nema preostalog salda.
Na vašem računu nema tekućih postupaka.