Hyvä SHEIN-asiakas, voit poistaa tilisi milloin tahansa, mutta poiston jälkeen kaikki tililläsi olevat tiedot poistetaan pysyvästi, eikä niitä voida palauttaa. Siksi ennen SHEIN-tilisi poistamista, ole hyvä ja ymmärrä seuraavat asiat:
1. Mitä tilin poistaminen tarkoittaa?
Menetät kaikki tililläsi olevat tiedot ja sisällön, mukaan lukien viestintätiedot, tiedostot ja kuvat.
Et voi käyttää tiliäsi SHEINin verkkosivuston selaamiseen ja ostosten tekemiseen.
2. Tarkastele tai tallenna tietosi
Tarkastele tilisi tietoja ja vahvista, voidaanko tilisi tiedot poistaa pysyvästi.
Tarvitsethan varmuuskopion tilisi tiedoista siltä varalta, että haluat ehkä palauttaa tilisi tulevaisuudessa.
3. Ennen tilisi poistamista varmista, että:
Tililläsi ei ole keskeneräisiä tai myynnin jälkeisiä tilauksia.
Tilisi lompakossa ei ole jäljellä olevaa saldoa.
Tililläsi ei ole meneillään olevia prosesseja.