Шановний клієнте SHEIN, ви можете видалити свій обліковий запис у будь-який час, але після завершення процесу видалення всі дані у вашому обліковому записі буде видалено назавжди без можливості відновлення. Тому, перш ніж видалити свій обліковий запис SHEIN, будь ласка, зверніть увагу на наступне:
1. Що означає видалити обліковий запис
Ви втратите всі дані та вміст свого облікового запису, включно з історією повідомлень, файлами та зображеннями.
Ви не зможете використовувати свій обліковий запис для перегляду вебсайту SHEIN та здійснення покупок.
2. Перегляньте або збережіть свою інформацію
Перегляньте інформацію у своєму обліковому записі та підтвердьте, чи можна її видалити назавжди.
За необхідності збережіть резервну копію інформації зі свого облікового запису на випадок, якщо в майбутньому ви захочете його відновити.
3. Перед видаленням облікового запису переконайтеся, що:
У вашому обліковому записі немає незавершених або післяпродажних замовлень.
На гаманці вашого облікового запису немає залишку коштів.
У вашому обліковому записі немає жодних активних процесів.