Drogi Kliencie SHEIN, możesz w każdej chwili usunąć swoje konto, ale po przetworzeniu usunięcia wszystkie dane na Twoim koncie zostaną trwale usunięte i mogą nie zostać przywrócone. Dlatego przed usunięciem konta SHEIN prosimy o zapoznanie się z następującymi informacjami:
1. Co oznacza usunięcie konta
Utracisz wszystkie dane i treści na swoim koncie, w tym historię komunikacji, pliki i obrazy.
Nie będziesz mógł korzystać ze swojego konta, aby przeglądać stronę SHEIN i dokonywać zakupów.
2. Wyświetl lub zapisz swoje informacje
Wyświetl informacje na swoim koncie i potwierdź, czy dane na Twoim koncie mogą zostać trwale usunięte.
W razie potrzeby zapisz kopię zapasową informacji ze swojego konta na wypadek, gdybyś w przyszłości chciał je odzyskać.
3. Przed usunięciem konta upewnij się, że:
Na Twoim koncie nie ma niezakończonych lub posprzedażowych zamówień.
Na portfelu Twojego konta nie ma pozostałego salda.
Na Twoim koncie nie są prowadzone żadne bieżące procesy.