Kære SHEIN-kunde, du kan slette din konto når som helst, men efter at sletningen er gennemført, vil alt på din konto blive slettet permanent og kan ikke gendannes. Derfor bør du, før du sletter din SHEIN-konto, forstå følgende:
1. Hvad betyder det at slette en konto
Du vil miste alle data og alt indhold på din konto, herunder kommunikationshistorik, filer og billeder.
Du vil ikke kunne bruge din konto til at gennemse SHEINs hjemmeside og foretage køb.
2. Se eller gem dine oplysninger
Se oplysningerne på din konto, bekræft om oplysningerne på din konto kan slettes permanent.
Hvis det er nødvendigt, bedes du gemme en sikkerhedskopi af oplysningerne på din konto, i tilfælde af at du ønsker at gendanne din konto i fremtiden.
3. Inden du sletter din konto, skal du sørge for:
Der er ingen ufuldstændige eller eftersalgsordrer på din konto.
Der er ingen resterende saldo i din kontos tegnebog.
Der er ingen igangværende processer på din konto.