Değerli SHEIN Müşterimiz, hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz, ancak silme işlemi tamamlandıktan sonra hesabınızdaki her şey kalıcı olarak silinecek ve kurtarılamayacaktır. Bu nedenle, SHEIN hesabınızı silmeden önce aşağıdakileri anlamanız gerekir:
1. Hesabı silmek ne anlama gelir?
İletişim kayıtları, dosyalar ve görseller dahil olmak üzere hesabınızdaki tüm veri ve içerikleri kaybedersiniz.
Ardından hesabınızı kullanamaz, SHEIN web sitesini ziyaret edemez ve alışveriş yapamazsınız.
2. Bilgilerinizi görüntüleme veya kaydetme
Hesabınızdaki bilgileri gözden geçirin ve bu bilgilerin kalıcı olarak silinip silinemeyeceğini onaylayın.
Gerekirse, gelecekte hesabınızı geri yüklemek isteme ihtimalinize karşı hesabınızdaki bilgilerin bir yedeğini kaydedin.
3. Hesabınızı silmeden önce lütfen şunlardan emin olun:
Hesabınızda tamamlanmamış veya satış sonrası siparişler bulunmamaktadır.
Hesabınızın cüzdanında kalan bakiye bulunmamaktadır.
Hesabınızda devam eden herhangi bir işlem bulunmamaktadır.